Proje Danışmanlığı

 


Proje Danışmanlığı konusunda ;TKDK, Kalkınma Ajansı, Kosgeb, TÜBİTAK, KOSGEB, Avrupa Birliği (EU), Dünya Bankası, UNDP vb. uluslararası fonlar tarafından desteklenen, ekonomik, bölgesel ve/veya kırsal kalkınma ve sosyal proje süreçlerinde sizlere destek oluyoruz.

ADD proje uzmanları, firmaların Ar-Ge proje konusundaki fikirlerini, başvuru yapılacak kaynağın değerlendirme kriterlerini göz önünde bulundurarak analiz edip profesyonel destek sunmaktadır.
Diğer yandan, herhangi bir proje fikri olmayan şirketler için, teknik danışmanlar aracılığı ile ticarileştirilebilen Ar-Ge fikirleri hazırlamaktadır.

AR-GE ve diğer Proje Danışmanlığı konusunda hem fikir üretip, aynı zamanda seri üretim, patent ve pazarlama alnında çalışmalar da gerekmektedir. Projelerin üretilmesinin ardından, TÜBİTAK ve diğer destek veren kurumlara teslim edilmektedir.

ADD bünyesin proje danışmanlığı konusunda destek veren danışmanlarımız projenin onaylanması aşamasında destek verebilecek uzman kişilerdir. Uzman kişiler ile alınan danışmanlık desteği sayesinde firmaların projelerinin onaylanma süreci hızlanmaktadır.